2020. január 31., péntek

Impulse tánciskola

Az Impulse tánciskola Dunaújvárosban található. Fő profilunk a gyerek, felnőtt és esküvői táncoktatás, de foglalkozunk fellépő csoportokkal is, valamint tehetséggondozással is. Kicsik és nagyok számára egyaránt elérhetőek vagyunk. Van lehetőséggel páros táncra, csoportos táncra, de magán órákat is vehet, hogyha szeretne maximális figyelmet és a saját tempójában haladni.

Iskolánkban nem csak a négy fal között táncolhat. Lehetőség van arra, hogy nagy közönség előtt is fellépjen. Sportnapokon, iskolai rendezvényeken, városi rendezvényeken, céges rendezvényeken van lehetőség táncolni. Csoportban, vagy párban lehet táncolni a fellépéseken. Weboldalunkon részletes információkat találhat az árainkról, az elérhetőségeinkről, valamint a tánctermünk pontos címét is megfogja találni. Keresse fel az Impulse tánciskola weboldalát.

Gyerek táncoktatás

Zumba és társastánc oktatást vállalunk gyerekek részére. Csoportos óráink keretei között nem csak a mozgáskultúrájuk fejlődik, hanem barátságok is születnek. Az iskolaidőn túl is van nálunk lehetőség táncolni, hiszen a nyári szünetben különböző tánctáborokat szervezünk. A tehetségüket a gyerekek be is tudják mutatni, hiszen lehetőség van nálunk arra, hogy színpadon is fellépjenek. További részleteket talál a Gyerek táncoktatás oldalon.
Gyerek táncoktatás

Felnőtt táncoktatás

Kubai salsa, bachata, kizomba táncokat tanulhat tánciskolánkban. A felnőtt táncoktatás során érkezhet egyedül is, és párjával is. Kezdőket és haladókat is várunk szeretettel. Csoportos, páros, és magán táncoktatásra is van lehetőség. A magán táncóráinknak nagy előnye, hogy a saját, egyedi tempójában tud haladni, ezzel gyorsabb fejlődést is lehet elérni.

A tehetséges táncosoknak lehetőségük van arra, hogy szerepeljenek. Bekerülve a fellépő csoportba lehetőség nyílik a helyi rendezvényeken fellépni. Ha szeretné a nőies mozgását fejleszteni, akkor a női mozgástechnika óráinkon a helye. További részleteket a Felnőtt táncoktatás oldalunkon találhat.

Esküvői táncoktatás

Ha esküvőjére szeretne kedvesével megtanulni táncolni, akkor feltétlenül keressen fel minket. A nagy nap előtt érdemes már 3-5 hónappal korábban elkezdeni a tánc tanulást. Vállalunk nyitótánc, meglepetéstánc, gyertyafénykeringő tanítást, de abszolút egyedi koreográfiak betanítását is vállaljuk. A zene vágásban és a műsor összeállításában is segítünk. Várjuk megkeresését. További információk az Esküvői táncoktatás oldalon.
Felnőtt táncoktatás

Fellépő csoport, tehetséggondozó program

A felnőttek és gyerekek számára lehetőség van arra, hogy bekerüljenek a fellépő csoportba. A fellépő csoporton keresztül különböző városi rendezvényeken lehet fellépni, például sportnapon, iskolai rendezvényen, városi rendezvényen, stb. Csoportokban és párban van lehetőség táncolni. Közös zumba a közönséggel, gyerek társastánc, salsa és bachata táncokra van lehetőség. A fellépések során több más iskolával együtt dolgozunk. További részletek a Fellépő csoport oldalon.

Tehetséggondozó program keretében lehetőség van arra, hogy a tehetséges tanítványokat felkaroljuk. Ez a Violin Művészeti Iskola keretein belül zajlik, amely egy államilag elismert iskola. További információk a Tehetséggondozó program oldalon.