2020. január 30., csütörtök

Burkoló Mester

Burkoló mester Budapesten! Cégünk Budapesten és környékén vállalja a burkoló munkálatokat. Húsz éve benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk a tökéletes burkoló munkát. A garázstól a nappaliig mindenhol elvégezzük a burkolást. A burkolás alatt értjük a falak és padlók teljeskörű burkolását, a kádfalazást, a gipszkartonozást, az aljzatkiegyenlítést, stb. Széleskörűen látjuk el a problémákat.

Ha felhív minket, akkor szakembereink egyikével megtudja beszélni a részleteket. Nálunk mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során alaposan felmérjük az otthonát, majd árajánlatot teszünk. Ez mind ingyenes, még akkor is, hogyha a későbbiekben nem minket kér fel a munkálatra. Munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk, a keletkezett hulladékot biztonságos keretek között elszállítjuk. Keresse fel a Burkoló Mester oldalunkat!

Burkoló árlista

Weboldalunkon megtalálhatja az árlistánkat. Fontos, hogy ezek az árak tájékoztató jellegűek, hiszen a végső árat mindig az adott helynek a befolyásoló tényezői alakítják. Épp ezért mindig szükség van egy előzetes helyszíni felmérésre, amely során meghatározzuk a pontos árat. Tekintse meg Burkoló árlista oldalunkat.


Lépcső burkolás

Parkettázás

Cégünk vállalja a parkettázást. A parketta az egyik legjobb padlóburkolat. Ízléses, jól komponálható, valamint hosszú az élettartama. De csak akkor, hogyha szépen van lerakva. Mi garantáljuk a szép lerakást. Húsz éve vagyunk már a szakmában, így biztos lehet abban, hogy tökéletesen fogjuk elvégezni a parkettázást. Ha mi rakjuk le, akkor biztos, hogy nem lesz hézagos, nem fog kopogni, nem fog recsegni, semmi probléma nem lesz vele. Abban is segítünk, hogy a jövőben hogyan ápolja a parkettáját – hiszen a hosszú élettartamnak ez az egyik alapköve. További információkat a Parkettázás oldalunkon találhat.

Konyha burkolás

A konyhák burkolása során nagy hangsúlyt kell fektetni a csempézésre. Általában a falra és a padlóra is csempe kerül, de ma már nagyon népszerű a járólap is. Nagyon fontos, hogy az alap jó legyen, hiszen egy nem egyenletes lapra nem lehet csempézni. Fontos, hogy jó csempét is válasszunk, a padlóra nem érdemes fényes csempét választani, azonban a falon nagyon jól tud mutatni. Mi segítünk a csempe kiválasztásában is. Ha felmértük az otthonát, akkor pontosan megtudjuk mondani, hogy mennyibe fog kerülni a burkolás, valamint azt is, hogy mire lesz szükségünk. Mi csak jó minőségű burkolatokat készítünk. További információk a Konyha burkolás oldalunkon.
Fal burkolás

Teljeskörű felújítás

Teljeskörű felújítást vállalunk. Minden helyiségnek vállaljuk a burkolását. Többek között: konyha burkolás, fürdőszoba burkolás, wc burkolás, garázs burkolás, pince burkolás, padlás burkolás, nappali burkolás, hálószoba burkolás, étkező burkolás stb. Vállaljuk a padlók, falak burkolását. Foglalkozunk festéssel, tapétázással, gipszkartonozással, bontással, aljzatkiegyenlítéssel, kádfalazással, parkettázással, homlokzat burkolással, stb. Ha teljeskörű felújítást szeretne, akkor feltétlenül keressen fel minket. Kiszállunk, elvégezzük a helyszíni felmérést, majd pedig mondunk egy árajánlatot. Munkánkra garanciát vállalunk. Keressen minket bizalommal. További információk a weboldalunkon.