2020. szeptember 25., péntek

Hulladékgazdálkodás és csatornarendszer karbantartás

 Veszélyes hulladék ártalmatlanítás

Minden olyan anyag és hulladék veszélyes hulladéknak minősül, amely közvetlenül, vagy közvetve kockázatot, esetleg veszélyt jelent az élővilágra, a környezetre vagy egészségünkre. Az veszélyes besorolásba tartozó hulladékoknak már a tárolása során is szigorú szabályoknak kell eleget tenni, azonban az elszállításuk és az ártalmatlanításuk még nagyobb körültekintést igényel. 

 

A veszélyes hulladékok ártalmatlanítása többféleképpen történik, mely folyamat mindig az adott hulladék típusától függ. Vannak olyan veszélyes hulladékok, melyeket újra lehet hasznosítani, például egyes fémhulladékok, vagy olyanok, melyeket égetéssel energiaként hasznosítanak újra. Ártalmatlanítani többnyire azokat szükséges, melyek maró, vagy súlyosan környezetkárosító hatásúak, toxikusak, vagy tűz- és robbanásveszélyesek. Amennyiben tovább olvasna a témában, keresse fel Veszélyes hulladék ártalmatlanítás oldalunkat!


 

Zsírfogó és olajfogó műtárgyak tisztítása

A zsírfogó és az olajleválasztó műtárgyakat havi, vagy negyedéves rendszerességgel szükséges tisztítani.  A közcsatornába ereszthető vizek szennyezőanyag-tartalmának küszöbértékei komoly szabályozás alá esnek, a műtárgyak gondoskodnak arról, hogy a közcsatornába áramló víz szennyezőanyag tartalma ne haladja meg a környezetvédelmi határértéket. Amennyiben a leválasztó berendezés nem esik át időben a tisztító eljáráson, úgy a benne felgyülemlett leválasztott szennyeződés visszafolyhat, majd a csatornába ürülhet, ezzel mérhetetlen terhet jelentve a környezetre és nagy károsodási kockázatot helyezve ezzel a berendezésre is. Időben tisztíttassa műtárgyait, forduljon hozzánk bizalommal és keresse fel Zsírfogó és olajfogó tisztítás oldalunkat!

 

Csatornarendszer tisztítás és duguláselhárítás

Cégünk 20 éve foglalkozik külső és belső csatornarendszerek karbantartásával és azok üzemzavarainak, valamint dugulásainak elhárításával. A cégünk által foglalkoztatott szakemberek nem csak nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, de folyamatos továbbképzésen vesznek részt annak érdekében, hogy a felmerülő aktuális munkálatokat a legmagasabb színvonalon és a legkorszerűbb technikával tudják elvégezni. Cégünk gépparkja folyamatos korszerűsítés alatt áll, hogy biztosíthassuk Önöknek a legmodernebb eljárásokat, a legmodernebb speciális eszközöket alkalmazva. Ugyanakkor cégünk nem tesz különbséget apróbb és nagyobb horderejű munkálatok között, hiszen egy konyhán, vagy egy ingatlanban keletkezett dugulás, vagy üzemzavar is rengeteg kellemetlenséget képes okozni. Az belső üzemzavarokat és dugulásokat gépi spirálos technikával hárítjuk el, melyhez a 10mm-es mérettől egészen a 150 mm-es nagyságig állnak rendelkezésünkre modern gépi eszközök. A Duguláselhárítás azonnal oldalunkon többet megtudhat szolgáltatásainkról.


 

Hulladékgazdálkodás

Cégünk rendkívül régóta dolgozik a hulladékgazdálkodás területén. Több évtizedes múltunknak köszönhetően nemcsak kiváló szintű szakmai felkészültségre tettünk szert, de kialakítottunk egy olyan járműparkot is, amely szinte valamennyi típusú hulladék gyűjtésére és szállítására a környezetvédelmi előírások betartása mellett kiválóan alkalmas. Korszerű gépjárműveinkkel és magasan képzett kollégáink közreműködésével bármilyen halmazállapotú veszélyes és nem veszélyes hulladékot képesek vagyunk begyűjteni, azokat jogosultak vagyunk szállítani és ártalmatlanítani.

Amennyiben igényt tart erre, komplex hulladékgazdálkodási tervet készítünk Önnek, vagy vállalkozásának, valamint a hulladék bevallást is ránk bízhatja. A veszélyes hulladékok szállítására alkalmas tartályos járműveink mind minőségben, mind minősítésükben teljes mértékben eleget tesznek az ADR előírásainak, így bármilyen típusú veszélyes hulladékot jogosultak vagyunk kezelni. Keresse fel Hulladékgazdálkodás oldalunkat, ha tovább olvasna a témában!