2021. január 11., hétfő

Redőnyök felszerelése a legnagyobb szakértelemmel

Cégünk az alumínium redőny mellett új típusú műanyag redőny szerelésével is foglalkozik, amely mindamellett, hogy sokkal erősebb műanyagból készül, kifogástalan árnyékolásának köszönhetően tökéletes ár-érték arányt képvisel az árnyékolók piacán. Az általunk forgalmazott új típusú műanyag redőnyökre, ahogy az alumínium árnyékolók esetében is, 2 év gyártói garanciát vállalunk.

Cégünk számára kiemelt fontosságú ügyfeleink elégedettsége, ezért csak is kizárólag olyan megbízható gyártóktól szerezzük be az általunk felszerelt új típusú műanyag redőnyöket, akik már régóta a piacon vannak.


Ahogy minden árnyékolónál, úgy a műanyag redőnyöknél sincs ez másként, hogy annak megrendelése előtt meg kell, hogy történjen munkatársunk ingyenes helyszíni felmérése, amely során kollégánk elvégzi a szükséges méréseket, majd az Ön elvárásait figyelembe véve tesz árajánlatot, amely nem kötelezi Önt semmire sem.  

Kérdése van a redőnyökkel kapcsolatban, vagy szeretne redőnyt rendelni? Hívja ügyfélszolgálatunkat bármely munkanap 8:00-16:00 között és munkatársaink várják hívását.