2019. december 12., csütörtök

Redőny szerelés

Több, mint húsz éves tapasztalattal vállaljuk a redőnyöknek a teljeskörű ellátását. Redőny szerelés, redőny javítás, redőny beszerelés van a szolgáltatásaink között. Vállalunk beszerelésre alumínium redőnyt, műanyag redőnyt, faredőnyt, motoros redőnyt, szúnyoghálós redőnyt, naphálós redőnyt, redőnymotort, smart home-ot.

A javítás során vállaljuk a gurtni cserét, a redőny automata cserét, elektromos redőny szerelést, redőnymotor szerelést, redőnyzsinór cserét, redőnytok szerelést, redőnyléc cserét, szúnyogháló és napháló szerelést. Gyorsan és hatékonyan végezzük el mind a beszerelést mind a javítást. Keressen minket bizalommal. További részleteket a Redőny szerelés oldalunkon találhat.
Redőny szerelés
Redőny szerelés


Redőnyök, redőnyrendszerek


Alumínium redőny, műanyag redőny, faredőny van kínálatunkban. A redőnyeink kérhetőek motorral, szúnyoghálóval, naphálóval. A legnépszerűbb választás az alumínium redőny, hiszen ezek jó minőségűek, bevizsgáltak, hosszú élettartamra lehet számítani. 20-25 éves élettartamra lehet számítani a műanyag redőnyöknél, amelyekről elmondható, hogy sokkal alacsonyabb áron beszerezhetőek.

A faredőnyök a polgári lakásoknak az elengedhetetlen kellékei, jó hír, hogy már vannak modern, korhű faredőnyök is. További információk a Redőnyök oldalon.

Gurtni csere


A redőnyök egyik gyakori problémája a gurtninak az elszakadása. Egy rutinos szakember könnyen eltudja végezni a gurtni cserét. Mi fix árakkal dolgozunk, kérjük keressen fel minket telefonon, ha szeretné tudni a részleteket. A fix árak közé tartozik a kiszállási díj is.

A gurtni csere mellett vállaljuk a redőny zsinór cserét is. Általánosságban azt tudjuk mondani, hogy egy gurtni úgy 6-8 évig működik megfelelően, onnantól kezdve azonban nagy mértékű amortizáció megy végbe, amíg el nem szakad. Ha velünk cserélteti ki a gurtnit akkor természetesen az egész rendszert átvizsgáljuk a további meghibásodások végett. További információk a Gurtni csere oldalon.

Redőnymotor szerelés


A redőnymotor javítása során először mindig megvizsgáljuk, hogy mi a probléma. Ha feltudtuk mérni a problémát, akkor kezdődhet a javítás, de mindenekelőtt elmondjuk, hogy mennyibe fog kerülni a javítás. A javítást minden esetben tapasztalt, rutinos szakembereink végzik el. A felmérés és kiszállás a teljes folyamat alatt díjmentes. További információkat a Redőnymotor szerelés oldalon találhat.