2019. december 9., hétfő

Cirkó javítás

Cégünk vállalja a cirkó javítást. A cirkó javítás márkafüggetlenül és állapotfüggetlenül történik. Minden készüléket teljes mértékben ellátunk. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy melyik készüléket hogyan kell megszerelni. A nálunk dolgozó gázszerelő szakemberek mind rutinosak, tapasztaltak, pontosan tudják, hogy hogyan kell megjavítani a különböző készülékeket.

Nagyon fontos az, hogyha meghibásodást tapasztal, akkor ne nyúljon a készülékhez, ne próbálja meg megoldani a hibát, és senki más sem, aki nem gázszerelő. A gázkészülékek olyan készülékek, amelyekhez csak megfelelő tudással és hozzáértéssel lehet nyúlni. Cégünk vállalja a javításon túl a karbantartást és a beszerelést is. További részleteket a Cirkó javítás oldalon találhat.
Cirkó javítás
Cirkó javítás

A cirkó működése


A cirkó működése rendkívül egyszerű. A cirkó egy fali gázkazán, ami a cirkulációról kapta a nevét. A cirkó a rajta áthaladó vizet felmelegíti, amely eljut a fűtőtestekbe, azokat felmelegíti, majd miután megtörtént a hőleadás újra vissza kerül a rendszerbe melegedni. És ez így megy körbe-körbe.

A működés másabb lehet egy kombi vagy egy használati melegvíz tárolós készülék esetében. A cirkó egy rendkívül fontos készülék az otthonokban, épp ezért fontos, hogy jó legyen. A jó működés alapfeltételei a jól kiválasztott készülék, a jó beszerelés és a rendszeres karbantartás. A karbantartásról bővebben is olvashat a következő bekezdésben!

Cirkó fűtés karbantartás


A cirkó karbantartás rendkívül fontos. Ha nincs rendszeresen karbantartva a cirkó, akkor számítani kell arra, hogy a készüléknek sokkal rövidebb lesz az élettartama, valamint arra is, hogy bármikor meghibásodhat, akár véglegesen is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármelyik téli éjszakán dönthet úgy a készülék, hogy nem működik tovább, akár soha többet. Ez egy több százezer forintos probléma.

Ezt azonban ellehet kerülni azzal, hogyha rendszeren el van végezve a karbantartás. A rendszeresség azt jelenti, hogy a készüléket egy szakember évente egyszer, a fűtési szezon megkezdése előtt alaposan átvizsgálja és karbantartja. Ez egy rövid és olcsó szolgáltatás, amely garantáltan megéri. Keressen minket fel, kérjen tőlünk időpontot.

Cirkók javítása


Ha meghibásodott a cirkója, akkor ne használja tovább, hanem minél hamarabb keressen fel minket. Ha felhív minket akkor mi akár azonnal tudjuk vállalni készülékének a javítását. Ha kiszálltunk Önhöz akkor először felmérjük, hogy mi a pontos meghibásodás, valamint azt, hogy ez mennyibe fog kerülni. Legjobb tudásunk szerint végezzük el a javítást. További információk a Cirkók javítása oldalon.