2019. december 4., szerda

Duguláselhárítás mester

Cégünk vállalja a teljeskörű duguláselhárítást. Legyen szó csatorna dugulásról, wc dugulásról, mosogató dugulásról – mi minden dugulást elhárítunk. Kinti és benti dugulásokat is ellátunk. A dugulásokat minden esetben professzionális felszereléssel oldjuk fel, mindig azt használjuk, amelyet a helyzet megkíván. Ez lehet a szívó-nyomó pumpa, a gépi spirál, vagy a womás csatornatisztító. Közös ezekben, hogy többnyire bontás nélkül elvégezhető a duguláselhárítás.

A duguláselhárítást mindig tapasztalt, rutinos vízszerelők végzik el. Garantálni tudjuk azt, hogy gyorsan és hatékonyan végezzük el a duguláselhárítást. A duguláselhárítás során megvizsgáljuk a dugulást okozó tényezőt is, és helyre állítjuk azt is. A duguláselhárítás mellett további vízszerelési munkálatokat is elvégzünk. További részleteket a Duguláselhárítás mester oldalon olvashat.
Duguláselhárítás mester
Duguláselhárítás mester


Kamerás csővizsgálat


A kamerás csővizsgálat segítségével tökéletesen megtudjuk határozni, hogy a csatornán belül milyen elváltozások, milyen rendellenességek vannak. Például könnyedén megtudjuk határozni, hogy egy csatornában mi okozza a rendszeres dugulást, vagy hol található a csőtörés. Fontos, hogy a kamerás csővizsgálatot csak tiszta csatornában végezhetjük el, hiszen szennyezett vízben a kamera nem lát semmit.

A kamerás csővizsgálat során természetesen elvégezzük a helyreállítási munkálatokat is. A kamerás csővizsgálat előnye, hogy a helyreállítás során minimalizálódik a bontás, hiszen csak ott kell bontani, ahol a valós probléma van. További részleteket a Kamerás csővizsgálat oldalon olvashat.

Csatornatisztítás


Vállaljuk a csatornatisztítást. A csatornatisztítás során általában egy magasnyomású mosót használunk, amely képes arra, hogy még a régi, nagyon makacs szennyeződéseket is felszedje a csatorna faláról. A csatornamosás jó akkor is, hogyha dugulás van. Ha további részleteket szeretne megtudni a csatornatisztításról, akkor keresse fel a Csatornatisztítás oldalunkat.

Vízszerelés


A duguláselhárítás mellett vállalunk további vízszerelési munkálatokat is. A vízszerelést mindig szakképzett, rutinos szakember végzi el. Garantálni tudjuk a tökéletes munkát, mi garanciát is adunk az általunk elvégzett munkára. Mi vállaljuk a törött kádakat, az eldugult wc-ket, a fagycsap cseréket, és mindent, ami vízszerelés. Kinti és benti munkákat egyaránt vállalunk. Keressen minket bizalommal, hogyha jó minőségű vízszerelést szeretne otthonában látni. További részleteket a Vízszerelés oldalon.