2019. december 11., szerda

MultiGo Tours

A MultiGo Tours felejthetetlen utazást és kiválóan megrendezett rendezvényeket kínál. Ha minket keress fel, akkor olyan lehetőségeket kínálunk, mint például egy luxus nyaralás a Dominikai Köztársaságban, egy egésznapos Budapest túra, egy felejthetetlen karácsonyi céges vacsora, egy álom esküvő megszervezése, stb.

Utazás-, és rendezvényszervezéssel foglalkozunk. Cégek és magányszemélyek számára nyújtunk szervezési szolgáltatást. Belföldön és külföldön is vállaljuk a szervezést. Mi mindenki számára költséghatékony megoldást nyújtunk, az egyedi igényeket abszolút figyelembe véve. Weboldalunkon részletes tájékoztatást is kaphat. Keresse fel a MultiGo Tours weboldalt!
MultiGo Tours
MultiGo Tours - luxus nyaralás tengerparton


Belföldi utazások


A belföldi utazások szervezése során mindent az egyedi igényei alapján készítünk el. Többféle kész utazási tervvel tudunk szolgálni. Az egyik legnépszerűbb a Budapesti körutazás, amely során megnézheti az olyan történelmi és kulturális értékeinket, mint a Parlament, az Operaház, vagy a Bazilika. Budapesten túl vannak utazásaink Szentendrére, a Dunakanyarba, vagy a Nagyalföldre.

Bortúrákat is tudunk szervezni Egerbe, Etyekre, Tokajba, Pécsre. Budapesti indulással tudunk szervezi olyan utazásokat, amelyek során el lehet utazni a környező nagyvárosokba, mint például Prága, Bécs, stb. Különböző kalandtúrákra, és tematikustúrákra is eltud velünk menni. Például tank vezetésre, szecessziós túrára, bobozásra. További részletekért keresse fel a Beutazás oldalunkat!

Külföldi utazások


Luxus utazások, last minute utak, városlátogatások, körutazások, hajóutak – ilyen lehet egy utazás a MultiGo Tourssal. Fakultatív és incentive útjaink méltán népszerűek. Velünk akárhova el tud utazni, mi minden külföldi utazást megtudunk szervezni. Népszerű utazások az elmúlt időszakból: Dominikai Köztársaság utazás, Martinique utazás, Seychelle-szigetek utazás, Maldív szigetek utazás, Baszkföld utazás, trópusi utak, bécsi indulású utak.

A Kiutazás weboldalunkon minden részletet megtud tekinteni. Ha kérdése van, vagy utazást szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal!

Rendezvényszervezés


Vállaljuk a rendezvényszervezést is. Szakmai előadások, konferenciák, üzleti ebédek, céges vacsorák és további rendezvények megszervezését vállaljuk! Csapatunk profi a rendezvényszervezésben, így garantáltan egy kiváló élményt fogunk nyújtani az Ön egyedi elképzelései alapján. További információk a Rendezvényszervezés oldalon.

Szolgáltatások


Sok stresszfaktor van jelen egy utazás vagy egy rendezvény megszervezése során. Mi ezt a terhet átvesszük, és profi szinten megoldunk mindent. Foglalkozunk szállásfoglalással, transzferfoglalással, vízum ügyintézéssel, repülőjegy és vonatjegy vásárlással, busz és autóbérléssel többek között. További részletek a Szolgáltatások oldalon.