2019. december 5., csütörtök

Vízszerelő mester

Vízszerelő mester – cégünk teljeskörűen vállalja a vízszerelési munkálatokat. Foglalkozunk javítással, karbantartással, beszereléssel, beüzemeléssel, szereléssel, cserével. Többek között ezekkel foglalkozunk: duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csőtörés elhárítás, vízszivárgás keresés, vízóra csere, kád szerelés, csaptelep javítás, stb.

Cégünknél szakképzett, rutinos szakemberek dolgoznak. Tökéletesen végzik el a javításokat, szereléseket. Munkánkra természetesen garanciát is tudunk adni. Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk a kiszállást. Ha további részleteket szeretne megtudni akkor keresse fel a Vízszerelő mester weboldalunkat.
Vízszerelő mester
Vízszerelő mester


Kamerás csővizsgálat


Vállalunk kamerás csővizsgálatot is. A kamerás csővizsgálat során megvizsgáljuk a csatorna belsejét bontás nélkül. A kamera egy jó minőségű felvételt készít nekünk, amelynek segítségével tökéletesen megtudjuk határozni azt, hogy milyen hiba van a csatornában. Ez egy rendkívül egyedi vizsgálat, hiszen ezt csak tapasztalt szakemberek tudják elvégezni és helyesen értelmezni.

A csővizsgálatot követően eltudjuk kezdeni a helyreállítási folyamatot. A kamerás csővizsgálatnak hála megtudjuk azt is, hogy pontosan hol található a probléma, így csak minimális bontásra lesz szükség. További részleteket a Kamerás csővizsgálat oldalon találhat.

Vízszivárgás keresés


Ma már nem kell mindent felbontani ahhoz, hogy megtudjuk keresni egy szivárgásnak a pontos helyét. A modern vízszivárgás kereső műszerek segítségével gyorsan és bontás nélkül tudjuk megállapítani azt, hogy hol található a vízszivárgás és azt, hogy milyen mértékű a hiba.

Ha vízszivárgásra gyanakszik akkor lehetőség szerint minél hamarabb keressen fel minket. Az ilyen jellegű problémák nagyon hamar eltudnak harapozódni, így jobb minél gyorsabban kezelni. Ha minket keres fel akkor garantáljuk, hogy gyorsan és szakszerűen fogjuk megoldani a problémát. További részleteket a Vízszivárgás keresés oldalunkon találhat.

Duguláselhárítás


Vállaljuk a duguláselhárítást is. Dugulások esetén nagyon fontos, hogy ne próbálkozzon semmilyen otthoni módszerrel, minden esetben keressen fel egy szakembert. Mi olyan professzionális eszközökkel végezzük el a duguláselhárítást mint például a womás csatornamosó, a gépi spirál vagy a szívó-nyomó pumpa. Kisebb és nagyobb dugulásokat egyaránt vállalunk. Kinti és benti dugulásokat is megtudunk oldani, bontás nélkül. További információt a Duguláselhárítás oldalon olvashat.