2019. november 29., péntek

OXOX Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klímaszerelést teljeskörűen. Mit vállalunk? Vállaljuk a klíma beszerelést, a klíma karbantartást, a klíma tisztítást, a klíma javítást, a klíma előcsövezést, és mindent mást is, ami klíma! Elmondhatjuk, hogy mi teljesen márkafüggetlenül és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeknek az ellátását.

Nálunk minden esetben tapasztalt, rutinos szakemberek vállalják a munkálatokat. Garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fogunk átadni. Garanciát is adunk az általunk elvégzett munkára. Keressen minket bizalommal! További információkat cégünkről és a szolgáltatásainkról az OXOX Klímaszerelés oldalon találhat.
Klímaszerelés
Klímaszerelés

Klíma javítás


Cégünk vállalja a klíma javítást. Ha azt tapasztalja, hogy a klímája meghibásodott, akkor keressen fel minket. A klíma javítása során mindent megteszünk annak érdekében, hogy tökéletesen megtudjuk oldani a problémát. A javítást mindenesetben tapasztalt, rutinos szakembereink végzik el.

Minden márkájú és típusú készüléket vállalunk. Ha úgy látjuk, hogy nem tudjuk megjavítani a készüléket, akkor javaslatokat teszünk az esetleges klíma cserére. Hívjon minket bizalommal és egyeztessünk időpontot. További részleteket a Klíma javítás oldalon olvashat. Várjuk megkeresését.

Klíma tisztítás


A klíma tisztítás az egyik legfontosabb dolog, amit el kell végezni a klímával, évente minimum egyszer. A nyári szezon megkezdése előtt érdemes felkeresni a klímaszerelőt, hogy elvégezze a tisztítást. De miért fontos a tisztítás? A tisztítás azért fontos, mert a klíma nem tud megfelelően működni nélküle, valamint az egészségünkre sem lesz jó hatással.

A klíma tisztítás során a beltéri és a kültéri egységet is alaposan megtisztítjuk. A beltéri egység esetén alaposan elmossuk a szűrőt, valamint kifertőtlenítjük a készülék belsejét. A kültéri egység esetén egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Keressen fel minket, hogyha tisztítást szeretne! További részletek a Klíma tisztítás weboldalon.

Klíma karbantartás


Cégünk vállalja a klíma karbantartást. A karbantartásnak az egyik része a tisztítás, amelyet már fentebb részleteztünk. A klíma karbantartás során elvégezzük továbbá a készüléknek a vizsgálatát. Megnézzük, hogy minden rendben van-e vele. Ha igen, akkor kitisztítjuk és át is adjuk. A karbantartás nem tart sokáig, nem drága, viszont minden évben legalább egyszer el kell végeztetni. További részleteket a Klíma karbantartás oldalon olvashat.

Klíma beszerelés


Vállaljuk a klímáknak a beszerelését is. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Mit jelent ez? Nem csak a klímát szereljük be, hanem további szolgáltatásokat is nyújtunk. Például elvégezzük az előzetes helyszíni felmérést ingyenesen, amelynek hála tökéletesen megtudjuk határozni, hogy hol lesz a legjobb helyen a klíma, valamint megnézzük azt is, hogy milyen adottságokkal rendelkezik az otthona a klíma szempontjából. Vállaljuk a klíma készüléknek a kiválasztását is az ön igényei alapján. Továbbá a beszerelést követően vállaljuk a karbantartási munkálatokat. További részleteket a Klíma beszerelés oldalon olvashat.