2019. november 27., szerda

Burkolás-parkettázás

Cégünk vállalja a burkolást és a parkettázást. Épület burkolás, hidegburkolás, parkettázás található meg szolgáltatásaink között. Burkolás mellett vállaljuk a díszítő munkákat is. Cégünknél kizárólag rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak. Számunkra nagyon fontos az, hogy az általunk elvégzett burkolás vagy parkettázás szép és tartós legyen. Úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink számára is ez az egyik legfontosabb.

Garantáljuk a tökéletes munkát. Cégünknél kizárólag szakképzett, rutinos szakemberek dolgoznak, akik tökéletesen megtudják valósítani az elképzeléseit. Jó minőségű alapanyagokat használunk a tökéletes eredmény elérésének érdekében. Modern, korszerű felszerelést használunk. Ha további részleteket szeretne megtudni akkor tekintse meg a Burkolás-parkettázás weboldalunkat!
Burkolás Parkettázás
Burkolás Parkettázás

Épület burkolás


A ház homlokzatának a kinézete rendkívül fontos. Az, hogy milyen lesz a végeredmény nagyban függ attól, hogy milyen anyagokkal lett kidolgozva. Vannak egyszerűbb és olcsóbb megoldások, azonban vannak komolyabb, több évtizedre szóló megoldások, ám ezek költségesebbek lehetnek. Cégünk a normál és a diagonál fal és padló burkolásával foglalkozik. Ezen felül vállalunk még lépcső burkolást, lábazat burkolást, vízzáró szigetelést, zuhanytálca építést, kádfalazást, kisebb kőművesmunkát. De számíthat ránk szigetelésnél, gipszkartonozásnál, festésnél is.

Tökéletesen végezzük el az épület burkolást. Cégünknél csak olyan szakemberek dolgoznak, akik tökéletesen tudják elvégezni az épület burkolást. Ha további részleteket szeretne megtudni az épület burkolásról, akkor tekintse meg az Épület burkolás weboldalunkat.

Hidegburkolás


Cégünk teljeskörűen vállalja a hidegburkolást. Családi házak, lakások, társas házak, irodák ipari létesítmények hidegburkolását vállaljuk. Mi vállaljuk azt, hogy beszerezzük a szükséges alapanyagokat. Ebben segítségünkre vannak a partnereink, akiken keresztül gyorsan és jó áron tudunk minden alapanyagot beszerezni.

Vállaljuk az előző burkolatnak az eltávolítását, valamint annak az elszállítását. Ha további információkat szeretne megtudni a hidegburkolásról, akkor tekintse meg Hidegburkolás weboldalunkat.

Parkettázás


Parkettázást és hagyományos parkettázást vállalunk. Parketta csiszolás, parketta lerakás található meg szolgáltatásaink között. Porelszívós csiszológépünknek a segítségével minimalizálni tudjuk a keletkezett por mennyiségét. Hosszú évek óta dolgozunk már a szakmában, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen elfogjuk végezni a parkettázást. További részletet találhat a Parkettázás oldalon.

Burkolás árak


A weboldalunkon megtekintheti az általunk vállalt szolgáltatásokat árakkal együtt. Burkolás árak, parkettázás árak, hagyományos parkettázás árak, hőszigetelés árak találhatóak meg weboldalunkon. Ha pontos árakat szeretne, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolat, és mi kiszállunk Önhöz és elvégezzük a helyszíni felmérést ingyenesen. További részletek a Burkolás árak oldalunkon!