2019. november 15., péntek

Klíma szerelés most

Vállaljuk a klíma szerelést! Gyorsan és hatékonyan végezzük el a klímaszerelést. Szolgáltatásaink: klíma beszerelés, klíma tisztítás, klíma javítás, klíma előcsövezés, klíma átszerelés, klíma karbantartás és minden más szerelés! Akár két nap alatt megtudjuk oldani a problémáját!

Cégünknél csak rutinos, tapasztalt, nagy szakértelemmel rendelkező szakemberek dolgoznak. Biztosítani tudjuk Önt, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Munkánkra garanciát is adunk! Keressen fel minket telefonon, telefonszámunkat és további információkat találhat meg a Klíma szerelés most weboldalon.
Klíma kültéri egység, Klíma szerelés most
Klíma kültéri egység, Klíma szerelés most


Klíma beszerelés


Vállaljuk a klíma beszerelést, márkafüggetlenül! Nem csak a klíma készülék beszerelését vállaljuk, hanem további szolgáltatásokat is nyújtunk. Előzetes helyszíni felmérést tartunk, amelynek segítségével tökéletesen megtudjuk tervezni a klíma beszerelést. Vállaljuk a klíma készüléknek a kiválasztását egyedi igények alapján, valamint a klíma készüléknek a beszerzését is. A beszerelés napján ki is szállítjuk a készüléket. A beszerelést követően sem engedjük el a kezét, hiszen bármikor számíthat ránk egy tisztítás vagy egy javítás során.

A klíma beszerelést mindenesetben profi szakemberek végzik el. Ha szeretné megtudni, hogy nálunk hogy történik a beszerelés, és mennyibe kerül akkor tekintse meg a Klíma beszerelés oldalunkat.

Klíma javítás


Ha meghibásodott a klímája, akkor fontos, hogy ne használja a továbbiakban, hiszen egy hibásan működő készülék rendkívül veszélyes tud lenni. Ha bármilyen problémát tapasztal akkor keressen fel egy szakértőt. Keressen fel minket. Mi már hosszú évtizedek óta benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy megjavítjuk a készülékét. További részleteket a Klíma javítás oldalunkon találhat!
Klíma tisztítás, Klíma szerelés most
Klíma tisztítás, Klíma szerelés most

Klíma tisztítás


A klíma készülékeknek a tisztítása rendkívül fontos. Ha nincs rendszeresen tisztítva akkor a készüléknek rövid lesz az élettartama, valamint az egészségünkre is káros hatással lesz. Érdemes évente egyszer egy szerelővel elvégeztetni a tisztítást. Ilyenkor a szerelő a beltéri egységet alaposan kifertőtleníti, a kültéri egységet pedig egy vegyszeres vizes átmosásban részesíteni.

Ha érdeklik a részletek és az árak, akkor keresse fel weboldalunkat!