2019. november 21., csütörtök

Vízitaxi Fonyód

Száguldjon velünk egyik hajónkon! Vízitaxijainkkal páratlan élményre tehet szert. Van lehetősége élményhajózásra, sétahajózásra, panorámahajózásra. Ezeket az élményeket megélheti kedvesével, családjával, barátaival, kollégáival, hiszen a hajózás egy nagyszerű közös program. Biztonságos és kényelmes utazást biztosítunk.

Fonyódon, a Keresztes György kikötőben vagyunk megtalálhatóak, április 1.-től október 31.-ig tart a szezonunk. Vannak előre megtervezett útjaink, de természetesen lehetőség van arra is, hogy egyedileg megtervezzük a hajózást. Fizethet nálunk készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával, de akár utalhat is. Ha további részleteket szeretne megtudni a vízitaxizásról, akkor tekintse meg a Vízitaxi Fonyód oldalunkat.
Vízitaxi Fonyód, Dreamline SPEED
Vízitaxi Fonyód, Dreamline SPEED

Élményhajózás


Egy motoros jachton van lehetősége kiélvezni egy exkluzív hajózást! Az élményhajózás során lehetősége van kiélvezni a száguldásnak az örömét. Ajánljuk az élményhajózást baráti társaságoknak, jó választás egy leány-, legénybúcsúra vagy egy csapatépítő tréningre. Az egyedi igényeket természetesen figyelembe vesszük a szervezés során.

10 férőhelyes jachtunkon kisebb csoportok tudnak utazni. Nagyobb csoportok esetén több turnusban oldható meg az élményhajózás. Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot, amelyet az igényeihez igazítunk! További részletek az Élményhajózás weboldalunkon!

Romantika


Naplemente-túra a Balatonon két fő részére. Kellemes kikapcsolódás kedvesével egy motoros jachton a Balaton vizén. Ha szeretné megajándékozni szerelmét egy igazán különleges ajándékkal, akkor vigye el őt egy romantikus balatoni túrára! Kérjen tőlünk ajánlatot! Az ajánlat elkészítése során figyelembe vesszük az Ön igényeit és úgy állítjuk össze az utazást. Honnan indulna? Hova szeretne megérkezni? Mennyi ideig szeretne hajózni? Milyen útvonalon szeretne utazni? Minden részletet megtud velünk beszélni.

További részletek a Naplemente-túra a Balatonon oldalon!


Hajókirándulás


Fonyód és vonzáskörzetében vállaljuk a személyszállítást. Van lehetőség esti és nappali hajózásra is egyaránt. Exkluzív hajózást nyújtunk, felejthetetlen élmeny. Egy előzetes egyeztetést követően a Balaton bármely részére lehetséges a hajózás. A hajókirándulás jó választás családok számára, gyerekek számára, születésnapi buli tartásra vagy eljegyzési bulira, de akár csapatépítésre is kiváló. Ha bővebb információkat szeretne megtudni, akkor keresse fel a Hajókirándulás oldalunkat.