2019. november 7., csütörtök

Fűtés javítás


Fűtés javítással foglalkozik cégünk. Foglalkozunk gázkazánokkal, gázkonvektorokkal, gázbojlerrel, gázvízmelegítővel és minden további fűtő eszközzel. Cégünk birtokában húsz év tapasztalata áll, így garantálhatjuk a jó munkát. Nálunk csak tapasztalt, rutinos szakemberek dolgoznak, akik jó minőségű felszereléssel dolgoznak.

Vállaljuk a javítást, szerelést, karbantartást, cserét, bekötést, beüzemelést. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Ha szeretné, hogy a fűtése jó kezekben legyen akkor mindenféleképpen keressen fel minket. Bővebb információkat a weboldalukon találhat!

Fűtéskorszerűsítés


Vállaljuk a fűtéskorszerűsítésnek a kivitelezését. A fűtéskorszerűsítés során vállaljuk a kazánoknak a cseréjét, a konvektoroknak a cseréjét, a radiátorok cseréjét, és minden fűtés felújítási munkálatot. Mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során elkészítjük a fűtéskorszerűsítésnek a tervét. Segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket és be is szerezzük Önnek.
A fűtéskorszerűsítés több okból is nagyon jó választás. Bár tény, hogy egy új készüléknek magas az ára, azonban az új készülékek sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint a régi készülékek, így folyamatosan pénzt tud megtakarítani, ezáltal pár év alatt visszahozza az árát. Ezen felül a modern készülékek kevésbé vannak rossz hatással a környezetre, valamint sokkal biztonságosabbak is. További részleteket a Fűtéskorszerűsítés oldalunkon találhat.

Fűtés javítás
Fűtés javítás



Központi fűtés javítás


Ha kazánról, radiátorról vagy más fűtésről van szó, minket keressen fel. Vállaljuk a központi fűtésrendszereknek a javítását. Minden esetben azzal kezdjük, hogy beazonosítjuk a problémát. Ezt követően elkezdjük helyileg megoldani a problémát. Több, mint húsz éve dolgozunk a szakmában, így biztosítani tudjuk arról, hogy tökéletesen lesz megszerelve a készüléke. Forduljon hozzánk bizalommal.

A javítás során elengedjük a kiszállási díjat. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha problémát tapasztal a készülékével kapcsolatban akkor nagyon fontos, hogy minél hamarabb kihívjon minket, hiszen, ha a gázkazánnal van probléma akkor az igen veszélyes. További információkat a Központi fűtés javítás oldalunkon találhat.

Kazán fűtés javítás


Vállaljuk a nyílt égésterű kazánokat, a turbós kazánokat és a kondenzációs kazánokat szerelésre. A kazánoknál kiemelten fontos, hogy mindig szakember nyúljon hozzá. Ha nem szakember kezeli a készüléket akkor komoly meghibásodások is történhetnek. A kazánok megszerelése során mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobban megtudjuk javítani a készüléket.

Azonban vannak olyan helyzetek amikor ez nem lehetséges. Természetesen vállaljuk az új kazánoknak a beszerelését is. Ha azt szeretné, hogy a meglévő kazánja sokáig jól működjön, akkor mindenképp végeztessen évente egyszer egy karbantartást. További információkat a Kazán fűtés javítás oldalon találhat.