2019. november 13., szerda

Szobafestő mázoló Budapest

Szobafestő mázoló szakemberként vállaljuk a festést, a szobafestést, a tapétázást, a ház festést, valamint a penészes fal megszüntetését. Szobafestést vállalunk Budapesten és környékén. Teljeskörű szobafestést vállalunk. Már több, mint húsz éve benne vagyunk a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes felújítást fogunk elvégezni.

Munkánkra természetesen garanciát adunk. Jó minőségű felszereléssel és alapanyagokkal dolgozunk, ezzel megalapozzuk a jó minőségű munkát. Hívjon minket bizalommal! Szobafestés akár azonnal, ha felhív minket akkor tudunk időpontot egyeztetni. Tekintse meg Szobafestő mázoló Budapest weboldalunkat!

Tisztasági festés


A tisztasági festés általában egy rétegben történik meg, leginkább a szoba, ház felfrissítése érdekében történik meg. Gyorsabb és olcsóbb megoldás, mint a szobafestés, amely több rétegben történik meg. Fontos szempont a tisztasági festés során, hogy milyen állapotban van a fal. Például hány réteg festék van már rajta, van-e rajta repedés, lyuk, más hiba, vagy van-e rajta valahol penész.

Ha hibás a fal akkor először azt kell kijavítani, majd ezt követően kezdődik a tisztasági festés. további információkat a Tisztasági festés oldalunkon találhat!

Szobafestés, Szobafestő mázoló Budapest
Szobafestés, Szobafestő mázoló Budapest


Szobafestés


Vállaljuk a szobafestést Budapesten. Garanciát adunk a munkánkra, professzionális eszközökkel és alapanyagokkal dolgozunk. A szobafestés egy nagyobb munka, mint a tisztasági festés, hiszen itt már több rétegben dolgozunk. Azonban itt is igaz az, hogy hibás falat nem festünk. Először elvégezzük a fal javítását, a glettelést, stb.

A szobafestés során tanácsadást is lehet igényelni. A kiválasztott színt akár egyedileg keverjük ki. Minden festés során nagy gondot fordítunk arra, hogy a bútoraira, padlójára, nyílászáróira ne kerüljön festék. Gondosan, gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal! Olvassa el a részleteket a Szobafestés oldalunkon.

Tapétázás


A tapéta egy nagyon jó dekorációs forma. Manapság leinkább nyomtatott papír alapú, de különleges esetekben készülhet akár bőrből is. Ha tapétáztatni szeretné az otthonát, akkor mindenképp szakembert keressen fel. Ha nem szakember rakja fel a tapétát, akkor könnyen megtörténhet, hogy az púpos lesz, felfog válni a faltól. Ez nem szép látvány, főleg akkor nem, hogyha egy drága tapétáról beszélünk.

Mi tökéletesen felrakjuk a tapétát. Kérjük keressen fel minket és egyeztessünk időpontot. További információkat a Tapétázás weboldalunkon találhat.

Penészes fal megszűntetése


Ha úgy látja, hogy penészes a fala, akkor minél hamarabb keressen fel minket. A penészes fal esztétikailag egy rossz látványt, de káros hatással lehet az egészségére és a fal állapotára is. Mi elvégezzük a penészmentesítést. Fontos azonban, hogy a penészmentesítést követően tárja fel az okát a penészesedésnek, hiszen ha az ok állandó, akkor újra felfog tűnni a penész. A leggyakoribb ok a párás levegő, a rossz szellőzés, ez leginkább a műanyag ablakos lakásokra jellemző.

Ha festést szeretne otthonába, de penészes a fal akkor is hívjon minket, hiszen mi elvégezzük a kettőt együtt. További részleteket a Penészes fal megszűntetése oldalunkon olvashat.