2019. november 18., hétfő

Fűtés szerelés Budapest


Vállaljuk a fűtés szerelést Budapesten! Szolgáltatásaink között van a kazán javítás, konvektor javítás, tűzhely javítás, fűtésrendszer javítás, vízcsap javítás, cirkó javítás, vízmelegítő javítás, bojler javítás, vízhálózat teljeskörű javítás stb. Vállaljuk a javítás mellett a cserét, kiépítést, beüzemelést, beszerelést és a karbantartást is! Teljeskörűen vállaljuk a fűtés szerelést, gázszerelést, vízszerelést.

Cégünknél tapasztalt, rutinos, hozzáértő szakemberek dolgoznak, akik tökéletesen elvégzik a különböző munkálatokat. Professzionális felszerelést biztosítunk nekik, garanciát is vállalunk a munkánkra. Ha sürgős esetről van szó, akkor keressen fel minket, hiszen akár már aznap kitudunk Önhöz szállni! További részletekről tud érdeklődni a Fűtés szerelés Budapest weboldalunkon!
 Fűtés szerelés Budapest
 Fűtés szerelés Budapest


Duguláselhárítás


Vállaljuk a duguláselhárítást. A duguláselhárítást kint és bent is elvégezzük. Wc, fürdőkád, mosdókagyló, mosogató, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, alap és strang vezeték duguláselhárítását vállaljuk. Ha dugulást tapasztal az otthonában, akkor keressen fel minket, mivel mi tökéletesen elfogjuk látni.  Házi módszerekkel semmi esetre se próbálkozzon!

A duguláselhárítást professzionális eszközökkel végezzük el. Készülékeink között található a szívó-nyomó pumpa, a csatornamosó vagy akár a gépi spirál. Ezekkel az eszközökkel gyorsan és hatékonyan el lehet végezni a duguláselhárítást. További részleteket a Duguláselhárítás weboldalunkon találhat.

Cirkó javítás


Cirkó javítást vállaljuk. Nyílt égésterű cirkó javítás, turbós cirkó javítás, kondenzációs cirkó javítás van a szolgáltatásaink között. Kombi cirkó javítást is vállalunk! Márkafüggetlenül dolgozunk, így Önnek bármilyen készüléke is legyen otthon biztos, hogy mi elfogjuk azt látni. Az általunk elvégzett munkára természetesen garanciát is adunk.

Ha azt tapasztalja, hogy cirkójával valamilyen probléma van, akkor ne használja tovább. Ez vonatkozik a többi gázkészülékre is, veszélyes ezeket hibásan használni. Ha hibásan működik a cirkója, akkor keressen fel minket telefonon. Akár már aznap kitudunk szállni és megtudjuk oldani a problémát. További információ a Cirkó javítás oldalon érhető el.


Bojler javítás


Vállaljuk a bojler javítást is a többi szolgáltatásunk mellett. Mi teljesen márkafüggetlenül dolgozunk, így hozzánk bármilyen készüléket hozhat. Gázbojler javítást és villanybojler javítást is vállalunk. A bojlerekkel általában tipikus meghibásodások szoktak történni, mint például a vízkövesedés. A kisebb és a nagyobb problémákat is könnyedén megtudjuk oldani. Ha bojlerével probléma akadt akkor keressen fel minket! További részleteket a Bojler javítás oldalon találhat!