2019. október 24., csütörtök

Épületgépészet Budapest

Épületgépészettel foglalkozik cégünk. Többek között foglalkozunk klímaszereléssel, fűtésszereléssel, gázszereléssel, vízszereléssel. Minden munkálatot kiváló, szakképzett szakembereink végeznek el, így garantálható a tökéletes munka. Nem csak szereléssel foglalkozunk, foglalkozunk javítással, karbantartással, bekötéssel és cserével is.

Budapesten vállaljuk az épületgépészeti munkálatokat. Ingyenesen vállaljuk a kiszállást az összes kerületbe. Szolgáltatásaink közé tartozik az előzetes helyszíni vizsgálat, amely során tökéletesen megállapítjuk azt, hogy milyen munkálatokra lesz szükség, beszerelés és csere esetén milyen készülékre lesz szükség. Természetesen árajánlatot is adunk Önnek! A munkálatokat minden esetben tapasztalt, rutinos, szakképzett szakembereink végzik el, így garantálható a jó minőség. Bővebben az Épületgépészet Budapest oldalon olvashat.
Radiátor javítás
Fűtésszerelés, radiátor javítás

Klímaszerelés


Vállaljuk a klíma készülékek szerelését, javítását, beüzemelését, karbantartását, tisztítását, gázfeltöltését, bekötését és minden más munkálatot. Márkától függetlenül dolgozunk, minden klíma készüléket ellátunk. A klímaszerelés során általában van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Ha új klíma készüléket szeretne beszereltetni, akkor a készülék kiválasztásában is segítünk.

A klímáknál nagyon fontos a rendszeres karbantartás. Ha rendszeresen ki van tisztítva a készülék, akkor garantálni lehet azt, hogy nem lesz probléma a készülékkel, nem valószínű, hogy meg fog hibásodni, valamint nem lesz káros az egészségünkre. Hívjon minket, hogyha klímatisztítást szeretne! Ha meghibásodott a klímája, akkor a szakképzett szerelőink gyorsan és hatékonyan fogják megjavítani. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk időpontot. További információkat a klímaszerelés oldalunkon talál. 

Fűtés csere


Az elöregedett gázkazánokat, gázkonvektorokat, a régi, nehéz radiátorokat előbb-utóbb le kell cserélni. A cserének előnye az, hogy az új készülékek sokkal biztonságosabbak lesznek, valamint a fenttartásuk is sokkal olcsóbb lesz. Szolgáltatásaink közé tartozik a kazáncsere, konvektorcsere, radiátor csere, és minden más fűtés csere. Mindenesetben segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket. A fűtés cserét szigorúan csak a szakképzett szerelőink végzik el. A fűtés cseréről bővebben a kazán csere oldalunkon olvashat. 
Fali kazán javítás
Fali kazán javítás

Gázszerelés


Gázszerelést is vállal cégünk. Teljeskörűen ellátjuk a gázkészülékeket. Vállaljuk a gázbojlereket, gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázvízmelegítőket, valamint a gáztűzhelyeket. A gázszerelés egy veszélyes dolog, így nagyon fontos, hogy mindenesetben egy szakképzett gázszerelő lássa el a készüléket. Hogyha minket hív ki, akkor ezt garantálni tudjuk. Az általunk beszerelt készülékekre garanciát is adunk. Keressen minket bizalommal, vagy olvasson a részletekről a Gázszerelő Budapest oldalunkon. 

Vízszerelés


Vízszereléssel is foglalkozunk. Széleskörű a szolgálatásunk, így a vízóra cserétől a csapszerelésig mindenben számíthat ránk. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Vízvezeték szerelőink vállalják a javítást, bekötést, beszerelést, karbantartást, szerelést, és mindent, ami vízvezeték szerelés. Vízvezeték szerelőink mind rutinos, tapasztalt szakemberek, így a jó munka garantált. Garanciát is tudunk biztosítani a munkánkra. Keressen fel minket, vagy tájékozódjon a részletekről a vízvezeték szerelő oldalunkon!