2019. október 25., péntek

Klíma javítás Budapest

Klíma javítás Budapest – klíma készülékek javítása mellett foglalkozunk még klíma tisztítással, klíma beszereléssel, klíma karbantartással, klíma előcsövezéssel, valamint klíma gázfeltöltéssel is. Budapesten vállaljuk a munkálatokat. Ha budapesti lakos, akkor keressen fel minket telefonon. Gyorsan megbeszélünk egy időpontot, amikor kiszállunk Önhöz és elvégezzük a feladatunkat.

Rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak nálunk, akik tökéletesen megtudják oldani a különböző problémákat. Munkánkra garanciát tudunk vállalni, illetve különböző extra szolgáltatásokban tudjuk azokat részesíteni, akik minket választanak. Ha bővebben szeretne érdeklődni szolgáltatásainkról, akkor kattintson a Klíma javítás Budapest oldalra.

Klíma tisztítás


Vállaljuk a klíma tisztítást. A klíma tisztítás nagyon fontos egészségünk érdekében. A klíma beltéri egysége és nedves, meleg, párás hely, amely tökéletes táptalaja a különböző mikroorganizmusoknak a megtelepedéshez. Meg tudnak telepedni a gombák, vírusok, baktériumok, penészek. Ha megtelepednek, akkor nagyon gyorsan el is tudnak szaporodni. Ha pedig elszaporodnak, akkor nagyon könnyen beteggé tud minket tenni a klíma. Akár tüdőgyulladást is tud okozni egy elhanyagolt klíma.

A klíma tisztítás azonban nem csak az egészségünk miatt jó, hanem a készülékek miatt is. Ha a kültéri egységen túl sok por, kosz, szennyeződés található akkor a készülék egy idő után nem fog tudni megfelelően működni és meg fog hibásodni. Épp ezért szükség van arra, hogy egy szakember évente egyszer alaposan kitisztítsa és kifertőtlenítse a készüléket. Ha további részleteket szeretne megtudni akkor menjen tovább a Klíma tisztítás oldalunkra.

Klíma javítás Budapest

Klíma beszerelés


Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését. A klíma beszerelés előtt mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során meghatározzuk, hogy milyenek az adottságok, milyen az elektromos hálózat, hova lehet felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. Ekkor segítünk is Önnek kiválasztani a megfelelő klíma készüléket. Mindenesetben figyelembe vesszük azt, hogy milyen az otthona és Önnek milyen egyedi igényei vannak.

A beszerelés napján kiszállítjuk a klíma készüléket akkor, hogyha minket bíz meg a beszerzéssel. A beszerelés során először kialakítjuk a csöveknek a helyét, majd ezt követően szereljük fel a készülékeket. A kültéri egység tartó konzolával kezdjük, majd erre helyezzük fel magát a kültéri egységet. Ha a beltéri egységet is felszereltük, akkor összekötjük a készülékeket, hálózatra kötjük és beüzemeljük. További részleteket a Klíma beszerelés oldalunkon olvashat.

Klíma előcsövezés


A klíma előcsövezés egy remek módja annak, hogy a klíma csöveket elrejtsük. Egy nyers háznál, vagy egy felújítás alatt lévő háznál könnyen megtudjuk oldani azt, hogy a klíma csövek a falon belül helyezkedjenek el. Hívjon ki minket és mi elvégezzük az előcsövezést. A vésésre természetesen a későbbiekben is van lehetőség, azonban számolni kell azzal, hogy ez korrekciós munkákkal is fog járni, például festéssel. További részleteket a Klíma előcsövezés oldalon olvashat.
Klíma javítás Budapest
Klíma javítás Budapest

Klímatöltés


Ha azt tapasztalja, hogy a klíma által kifújt levegő hőmérséklete nem megfelelő, akkor feltétlenül keressen fel minket, hiszen ez azt jelenti, hogy a gáztömörsége nem megfelelő. Ilyen esetekben elvégzünk egy egyszerű gázfeltöltést. Azonban ha ez a probléma gyakran felüti a fejét, akkor számolni kell azzal, hogy meghibásodott a készülék, és javítani kell.