2019. október 3., csütörtök

Autóbérlés

Autóbérlés Budapest


Az autóbérlésre sok esetben lehet szükség. Többek között akkor, hogyha a saját autó tönkre megy, vagy szükség van egy nagyobb, jobb autóra, vagy akkor, hogyha alapvetően nem tartanak fent autót, viszont most kell egy. Bármi is legyen az ok, az autóbérlés egy tiszta, biztonságos és jó mód. Széles autóparkunkból lehet választani nagyobb és kisebb autókat is egyaránt, valamint alacsonyabb és magasabb kategóriájú autókat is. Biztosíthatjuk, hogy megfogja találni a megfelelő autót.

Az autóink mind szervizeltek, jól karbantartottak és tiszták. Probléma esetén csereautót tudunk biztosítani, amelyet akár ki is tudunk szállítani. Minél hosszabb távra bérli az autót a napi díj annál kedvezőbb, így megéri több napra vagy akár több hétre is autót bérelni. Az autó kibérlése során a bérleti díjat és a kaució összegét kell kifizetni, amely probléma nélkül visszajár a bérlés végeztével. Az autóbérlés során különböző extrákat is kérhet tőlünk, mint például az útvonaltervezés vagy a gyerekülés.

Az autóbérlése során nálunk nem csak készpénzzel fizethet, hanem akár bankkártyával is. Az autóbérléshez mindenképp szükség van a személyes adataira, illetve a céges adatokra, hogyha így szeretné kibérelni. Ha visszatérő ügyfelünk lesz, akkor természetesen tudunk Önnek adni egyedi ajánlatokat és kedvezményeket. Egyedi díjszabásra is hajlandóak vagyunk adott esetben. Az autót átveheti telephelyünkön, de akár egyedi címre is kiszállítjuk.  Keressen fel minket ezzel kapcsolatban bizalommal!

Teherautó bérlés


Vannak olyan helyzetek, amikor szükséges lehet a teherautó bérlése. Ilyen eset az, amikor a saját autó túl kicsi, nem fér bele az, amit szállítani szeretne, például árú szállítás vagy költöztetés alkalmával. Jó ötlet akkor is teherautót bérelni, hogyha egy olyan cselekvésről van szó, amely igénybe veszi az autót, és inkább nem tenné ki ennek a saját autóját.

Cégünk minden esetben jól felszerelt, kifogástalan állapotú járművet bocsájt bérlésre. Autóink mind különbözőek, így a különböző céloknak teljesen megfelelőek. Van lehetőség egyszeri bérlésre, valamint rendszeres bérlésre is egyaránt. Ha visszatérő ügyfelünk lesz, akkor egyedi ajánlatokkal tudunk Önnek szolgálni. További extráink is vannak, mint például az útvonal tervezés, a pályamatrica stb.

A teherautó bérlése során természetesen segítünk Önnek kiválasztani a legjobb autót. Ha elmondja a célját az autóval akkor mi tudunk Önnek típust ajánlani. Minél hosszabb időre bérli ki az autót annak annál kedvezőbb lesz a napi díja. A bérléshez csak az alábbiakra van szüksége: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, cég esetén a cégazonosító adatok, adóigazolvány. Ha kifizette a bérleti díjat és a kauciót akkor már át is adjuk a kulcsokat. Keressen fel minket bizalommal, hogyha teherautót szeretne bérelni.

Autómentő bérlés


Cégünk vállalja az autómentőknek a bérbeadását. Hogyha olyan helyzettel szembesül, hogy nem tud tovább haladni az úton, akkor keressen fel minket bizalommal. Ilyen esetben tudunk szolgálni egy Citroen Jumper járművel. Erre az autónkra is vonatkozik minden olyan tulajdonság, mint ami a személyautókra, így tehát ez is egy jól karbantartott, szervizelt, jó minőségű autó, amely biztos, hogy jó szolgáltatott fog tenni. Autómentő bérlésről bővebben itt olvashat.

Az autómentő bérlése során lehetősége van arra, hogy sofőrt is béreljen, de ennek extra költsége van, erről érdeklődjön inkább telefonon. Az autómentő bérlése során van lehetőség arra is, hogy egy személyautót béreljen tőlünk. Az autómentés és a bérautó kiszállítása során rendkívül rugalmasak vagyunk, próbálunk az Ön számára a legkedvezőbb megoldásokat megtalálni. Színvonalas segítséget nyújtanak a hozzáértő, tapasztalt kollégáink.

Ha autómentőre van szüksége, akkor mindenképp minket keressen fel. Gyorsan és szakszerűen megoldjuk a problémáját. Várjuk megkeresését!