2019. október 9., szerda

Gázszerelés

Gázszerelés


Cégünk vállal gázkészülék szerelést. A gázkészülékekhez tartoznak a gázkazánok, a gázkonvektorok, a gázvízmelegítők, a gázbojlerek, a gáztűzhelyek. Cégünk vállalja ezeknek a készülékeknek a teljeskörű ellátását. Ebbe beletartozik a bekötés, a szerelés, a javítás, a karbantartás, és a csere is.

A gázkészülékek bekötése során mindent a törvényi és a biztonsági előírásoknak megfelelően teszünk meg. Minden bekötés és csere során segítünk kiválasztani a tökéletes készüléket. A készüléket úgy tudjuk kiválasztani, hogy előzetesen felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy milyen helyzet áll fent. A gázkészülékeket ma már jobb lecserélni, hiszen az új típusú készülékek, mint például a gázkazánok és a gázkonvektorok sokkal kevesebb gázt fogyasztanak, olcsóbb a fenttartásuk, valamint kevésbé károsak a környezetre.


Gázkészülék bekötése


Ha azt tapasztalja otthonában, hogy a gázkészülék nem működik akkor feltétlenül keressen fel minket. Fontos, hogy hibásan ne használja a készüléket, legyen szó kazánról, konvektorról, vagy bármi másról, mivel komolyabb problémákat is tud okozni a hibás használat. Mindenképp keressen fel minket, hogyha meghibásodást tapasztal a készülékével kapcsolatban. Gyorsan és szakszerűen ellátják munkatársaink a készüléket. Hívjon minket bizalommal.

Kondenzációs Kazán szerelés


Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a szerelését. A jelenleg érvényben lévő uniós szabályozásoknak az értelmében már csak kondenzációs kazánoknak a betelepítése engedélyezett. Javíttatni lehet még a korábbi nyílt égésterű és turbós kazánokat, de beszerelni már nem lehet ezeket.

Cégünk vállalja a kondenzációs kazánoknak a bekötését. A bekötés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát. Ezen a felmérésen azt vizsgáljuk meg, hogy milyen adottságok vannak az új készülékhez, kell-e valamit átalakítani, valamint ilyenkor tudunk segíteni abban, hogy pontosan milyen készüléket is szerezzen be. Ha bekötést szeretne, keressen fel minket bizalommal. A kondenzációs kazán szerelésről itt tudhat meg többet.


Kondenzációs kazán szerelés


Ha meglévő kondenzációs kazánjával problémák vannak, akkor minél hamarabb keressen fel minket, hogy a hiba minél hamarabb el legyen hárítva. Szerelőink mind tapasztalt, rutinos szakembereket, akik gyorsan és kíméletesen megtudják javítani a kondenzációs kazán problémákat. Ha felhív minket, akkor megbeszélünk egy időpontot, amikor kiszállunk Önhöz, és teljeskörűen ellátjuk a készülékét. Jól ismerjük a Magyarországon forgalmazott készülékeket, így biztos lehet benne, hogy jól lesz ellátva a készüléke. Keressen minket bizalommal.

Gázszerelő


Cégünknél több gázszerelő is dolgozik. A gázszerelőinkről elmondható, hogy mind tapasztalt, rutinos szakemberek, akik jól tudják, hogy hogyan kell megszerelni a különböző gázkészülékeket. Mindig alaposan és hatékonyan dolgoznak. Jó minőségű, modern felszerelésük van, így a problémákat könnyen megoldják. Ha alkatrészt kell beszerezni, akkor azt is megtudják oldani.

Ha bármilyen gázzal kapcsolatos problémája van akkor minket keressen fel és gázszerelőink egyike megoldja a problémáját. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a készüléke már nem működik megfelelően, akkor ne használja tovább. Ilyenkor csak további problémákat lehet generálni. Minél hamarabb felhív minket mi annál hamarabb tudunk Önnek időpontot adni a javításra. Kérjük hívjon minket bizalommal.

A gázszerelőink nem csak a javítási munkálatokat végzik el. Vállalják a készülékeknek a beszerelését, a bekötését, valamint a karbantartását is. Vállalják a gázkazánokat, a gáztűzhelyeket, a gázkonvektorokat, gázvízmelegítőket, gázbojlereket. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Keressen minket bizalommal. Gázszerelés árakról ide kattintva tudhat meg többet.