2019. október 15., kedd

Hulladékgazdálkodás

Hulladékgazdálkodás


Cégünk vállalja a hulladékok gyűjtését, szállítását. Gépjárműparkunkban több olyan jármű is található, amely alkalmas arra, hogy folyékony, iszapos, szilárd hulladékot elszállítson. Az alábbi járművek vannak kínálatunkban: platós, dobozos gépjárművek, emelőhátfallal ellátva, önfelszívó tartány autók (1, 7, 13, 15 és 21 m3-es méretben), ADR minősített tartánnyal és szikramentes szivattyúval ellátva, emelőhorgos konténeres gépjárművek (20, 25 és 30 m3-es konténerekkel), láncos konténerszállító gépjárművek (5, 7, 10 m3-es konténerekkel).


Hulladékgazdálkodás


Fontos megemlítenünk, hogy a veszélyhulladékot szállító autóink műszaki színvonala és megjelenése tökéletesen alkalmas a veszélyes áruknak a szállítására (ADR), minden előírást maradéktalanul betartunk. Cégünk tud biztosítani a partnereink részére göngyöleget (ADR minősített acél hordókat, IBC tartályok, big-bag és egyéb zsákokat) a gyűjtéshez és a szállításhoz.

Kérjük, hogyha hulladék elszállításról van szó, akkor keressen fel minket! A veszélyeshulladék-szállítást végző autóink mindegyike megfelel a műszaki színvonalnak, minden előírást maradéktalanul betartunk. Hívjon fel minket bizalommal.

Zsírfogó tisztítás


Cégünk vállal zsírfogók tisztítást. A konyhákban, az éttermekben, a húsfeldolgozókban, a konzerv üzemekben általános jelenség az, hogy a szennyvízben zsíros, olajos réteg van, akár szerves hulladékkal együtt. Az ilyen esetekben nagyon fontos az, hogy legyen egy zsírleválasztó rendszer környezet és vízvédelmi okokból. Az ilyen rendszert meg kell tervezni, ezt egy tervező teszi meg az üzemelési körülmények ismertében.


Zsírfogó tisztítás


Ha ez a berendezés jól van kiépítve, akkor a szennyvízből kiszűri a zsírt, olajat, szilárd maradékot. Ezt a kiválasztott egyveleget a berendezés tárolja magában. Ahhoz, hogy minden a lehető legjobban működjön ahhoz ezt időnként el kell szállítani. A kitermelt hulladékot csak és kizárólag hatósági engedéllyel rendelkező szállító szállítja el.

Ha ez nem történik meg, akkor komoly problémák elé kell nézni. Ha felgyülemlik az olaj és a zsír, akkor rövid időn belül le tud állni a készülék, és befolyik a szennyvízzel együtt a rendszerbe. Ez komoly dugulást, szennyvíz pangást, berohadást és rendkívül kellemetlen bűzt tud okozni. Az ilyen eseteket csak a zsírfogó kitisztításával lehet elkerülni. Keressen fel minket bizalommal.

Csatornatisztítás


A mai modern csatornakameráknak a segítségével már könnyedén megtudjuk vizsgálni a csatornarendszereknek a belsejét. Így megtudjuk nézni, hogy a csatornarendszerben milyen az aktuális állapot. Vannak-e esetleg beszakadások, gyökér benövések, zsíros lerakódások, vagy más szennyeződések, amelyek például dugulást okoznak. A kamera ezeket a problémákat látja, így mi is, ez jelentősen elősegíti a munkánkat.

Egy monitoron keresztül tudjuk figyelni azt, hogy merre jár a kamera a csatorna belsejében. Már itt megtudjuk határozni azt, hogy pontosan mi a hiba. Ha megtudjuk határozni a pontos hibákat, akkor azzal a javítási költségek csökkenek, valamint a munkálatok hatékonyabbak lesznek.

A G-Drexl márkájú csatornavizsgáló kameránk tökéletesen alkalmas arra, hogy a 50 mm-től egyenesen szakaszon, 90 fokos könyök esetén 70 mm-től vizsgálódjon. Nagyfelbontású képet kapunk, amelyen tökéletesen látszódnak a részletek. Ha megtaláltuk a problémának a forrását, akkor el tudjuk kezdeni a csatornatisztítást. Ehhez általában egy hordozható forróvizes csatornamosó gépet használunk. Ez azért is jó, mert ezzel a géppel a 40 mm átmérőjű csatornaszakaszokat is könnyedén ki lehet tisztítani. Kérjük keressen fel minket bizalommal csatornatisztítás ügyben.